Welkom
Ontwerp
Realisatie
Onderhoud
Projecten
Contact

Een luisterend oor is een goede start van elk ontwerp. Het is algemeen geweten dat de mensen meer en meer willen genieten thuis. Dit kan door eenvoudige ingrepen in de tuin die ervoor zorgen dat alle zintuigen geprikkeld worden. Een ontwerp is het eindresultaat van een proces waarbij uw wensen, de problematiek, mijn creativiteit en functionaliteit één worden in jouw omgeving. In elk ontwerp is er een basisstructuur aanwezig die de sterkte accentueert van het ontwerp doorheen de vier seizoenen. Het ontwerp heeft zo zijn belevingswaarde die je blijft verrassen. Eén van mijn sterke troeven is beplantingscombinaties maken die kleur geven aan jouw droomtuin.

Het ontwerp pakket bevat: lees verder

KENNISMAKING

Er wordt een vrijblijvend bezoek gebracht waarbij ik graag naar uw wensen, doelstellingen en problemen luister en waarbij we samen een blik werpen in uw tuin. Van hieruit kunnen er mogelijks verdere afspraken gemaakt worden.

VOORONTWERP

In deze fase stel ik een hoofdontwerp voor met mogelijke variëteiten waarbij de eerste materialen en planten worden besproken.

ONTWERP

Het definitieve ontwerp bestaat uit een mooi presentatieplan met de gewenste 3D beelden in kleur zodat u een duidelijk eindresultaat krijgt van uw tuin.

REALISATIE

Tijdens deze fases zorgen we ervoor dat uw plan tot leven komt en waarbij ik persoonlijk het project begeleid en controleer gedurende de opbouw van het gehele project.

2960 Brecht (Antwerpen)

0477/57.33.29

jeamie.hendrickx@gmail.com

Molenstraat 34